Nyhed!
Tank energi til din træning hver uge

Træn i alle centre
Træn på alle hold
Træn i hele åbningstiden

Som noget ny kan du nu tanke energi til din træning, på vores regning, én gang om ugen. Du kan frit vælge mellem de produkter i automaterne, der er markeret med "Favorit"-mærket. Du kan altid vælge mellem en vand og en proteinbar eller drik som typisk er en proteinshake.

For at få ugens Favorit, skal du blot bruge dit medlemskort ved automaten, hvor der er en vejledning til, hvordan du gør.

Herunder kan du se et udvalg af, hvilke produkter der vil kunne blive en Favorit.

Hvilke produkter kan jeg tage?

Produkterne udskiftes løbende, men vil altid være markeret i automaten. Du vil typisk kunne vælge mellem en vand, en bar og en drikkevare, som f.eks. en shake.

Hvad sker der, hvis jeg tager mere end én Favorit om ugen?

Den første Favorit er gratis hver uge (fra mandag kl. 00.01 - søndag kl. 23.59). Du kan sagtens tage flere, men herefter betaler du normalpris, som kommer på din næste opkrævning.

Kan jeg tage to Favoritter, hvis jeg ikke tog nogen ugen før?

Nej, du kan kun tage én Favorit om ugen , uanset hvor mange du har taget i ugerne op til.

Kan min Træningsven tage ugens Favorit?

Ja, Favorit er både til dig og din Træningsven, og I kan begge tage en Favorit hver uge.

Hvordan ved jeg, om jeg kan tage ugens Favorit uden at betale ekstra?

Hvis du har vores medlemskab til 250 kr., kan du tage ugens Favorit. Det gælder også, hvis du er Træningsven. Du kan sagtens benytte automaterne, selvom du ikke har et medlemskab til 250 kr.; så betaler du blot normalpris for produkterne.

Fire Energy drink, zero sugar

Hvis du har brug for et energiboost, men gerne vil undvære kalorierne, så er dette drikken for dig. Du får et energiboost, hvis du mangler ekstra energi til din træning.

Fire Energy drink

Vi er vilde med Fire Energy Drink, som er en forfriskende og lækker energidrik, der giver et lynhurtigt energiboost. Den er som skabt til dig, der har brug for lidt ekstra energi og sukker til din træning.

PROTEINSHAKE MED CHOKLADE

Elsker du chokolade? Så er den her til dig! Vores chokolade-proteinshake har intet tilsat sukker, til gengæld har den 19 gram protein. Bottoms up!

pROTEINshake MED JORDBÆR

Jordbær er smagen af dansk sommer. Og med 19 gram protein og intet tilsat sukker, kan du med god samvittighed snuppe en jordbærshake til din træning.

pRE-WORKOUT shot MED ÆBLE

Vores PWO-shots indeholder både koffein, aminosyrer, B12 og B6, for at give dig det bedste udgangspunkt til din træning. Denne variant er med æble.

PRE-WORKOUT shot MED BÆR

Vores PWO-shots indeholder både koffein, aminosyrer, B12 og B6, for at give dig det bedste udgangspunkt til din træning. Denne variant er med smag af bær.

Vand

Du går aldrig galt i byen med en flaske vand før, under eller efter din træning. Vi har altid vand på køl, så du kan slukke tørsten.

VITAMIN BOOSTER MED CITRUS

Den perfekte tørstslukker før, under eller efter din træning. Vores Vitamin Booster indeholder naturlige vitaminer, som booster din performance. Denne variant er med citrus.

vITAMIN BOOSTER MED HINDBÆR

Den perfekte tørstslukker før, under eller efter din træning. Vores Vitamin Booster indeholder naturlige vitaminer, som booster din performance. Denne variant er med hindbær.

PROTEINBAR MED KARAMEL

En lækker snack, eller 19 gram protein efter et hårdt træningspas? Vores proteinbar med karamel kan begge dele. Og den smager fantastisk.

PROTEINBAR MED SALTY PEANUT

20 gram protein med smag fra saltede peanuts. Vi kender alle følelsen af den lille sult der nager, og holder dig fra at få den bedste træning. Her kan vores proteinbar med salty peanut redde dig.

PROTEINBAR MED BANAN OG CHOKOLADE

Elsker du skumbanan? Så er dette proteinbaren for dig. Den indeholder alle de bedste ingredienser, mere end 18 gram protein og kun 196 kalorier. Så du kan få en syndig snack, som du ikke skal have dårlig samvittighed over.